Habitat for Humanity Macedonia
HFH International

HFH International
Хоризонти

Habitat for Humanity of Cass and Schuyler Counties, Inc.
Habitat for Humanity of Canada
Habitat for Humanity of Oakland County
Habitat for Humanity of Metro Denver
Payson Area Habitat for Humanity
Habitat for Humanity of East Pasco
Habitat for Humanity Greater Birmingham
Habitat for Humanity of Citrus County
Habitat for Humanity Central Arizona
Habitat for Humanity Madison and Clark Counties


Whirlpool
Whirlpool
 

Поддржи го Хабитат

Донирај денес

Habitat for Humanity е непрофитна организација финансирана преку парични донации од индивидуалци, групи, цркви и корпорации. Ве охрабруваме да ДОНИРАТЕ денес, споделувајќи ја радоста и задоволството дека сте помогнале нечиј живот да се промени. Заедно, можеме да направиме промена. Токму донациите нам ни овозможуваат да градиме повеќе домови за луѓето на кои тоа им е потребно во Македонија.


"I see life as both a gift and a responsibility. The responsibility is to use what God has given you to help his people in need."

- Millard Fuller, Основач на Habitat for Humanity InternationalДОНИРАЈТЕ ОНЛАЈН

Безбедна онлајн трансакција со кредитна картичка можете на направите на www.habitat.org Ве молиме наведете Македонија во соодветното поле.


ОСТАНАТИ ДОНАЦИИ

1. Од САД можете да испратите чек на:

Habitat For Humanity International (HFHI),
121 Habitat Street,
Americus , GA 31709-3498
Ве молиме на чекот задолжително да наведете "Macedonia - 6605 (02624)”.


2. Донација можете да депонирате и на нашата банковна сметка:

Тутунска Банка - Скопје
Сметка: 210-0588798401-91
IBAN: MK07 210 3600002704 92


3. Од Македонија донациите можете да ги донесете директно во канцелариите на Хабитат - Македонија или да ги депонирате на нашата банковна сметка.

Хабитат - Македонија
Ул. Никола Парапунов бб
Комплекс Макотекс 1 кат
Скопје, Македонија
П. ФАХ 407