Habitat for Humanity Macedonia
HFH International

HFH International
Хоризонти

Habitat for Humanity of Cass and Schuyler Counties, Inc.
Habitat for Humanity of Canada
Habitat for Humanity of Oakland County
Habitat for Humanity of Metro Denver
Payson Area Habitat for Humanity
Habitat for Humanity of East Pasco
Habitat for Humanity Greater Birmingham
Habitat for Humanity of Citrus County
Habitat for Humanity Central Arizona
Habitat for Humanity Madison and Clark Counties


Whirlpool
Whirlpool
 

Купи слика, помогни го Хабитат

Реномирани македонски уметници, агенти и компании покренаа заедничка инивцијатива да ја помогнат мисијата на Хабитат Македонија преку донирање уметнички дела, формирајќи ја на тој начин галеријата наречена Традиционална македонска куќа. Сликите подарени во колекцијата на Хабитат Македонија ќе бидат продавани преку Интернет на оние кои се заинтересирани да придонесат кон јакнење на програмите за справување со сиромашното домување во Македонија.


Колекција:
Македонска традиционална куќа

Име: Галичник 1

Донација од:
Глобал комуникации

Техника: Масло на платно

Формат: 23.5 cm x 34 cm

Стил: Реализам

Цена: 190 УСД
painting

Колекција:
Македонска традиционална куќа

Име: Сино небо

Донација од:
Милениум Инвестментс

Техника: Масло на платно/картон, комбинирана техника

Формат: 68.5 cm x 33.5 cm

Стил: Експресионизам

Цена: 410 УСД


painting

Колекција:
Македонска традиционална куќа

Име: Црвено небо

Донација од:
Милениум Инвестментс

Техника: Масло на платно/картон, комбинирана техника

Формат: 68.5 cm x 33.5 cm

Стил: Експресионизам

Цена: 410 УСД


painting

Колекција:
Македонска традиционална куќа

Име: Галичник 2

Донација од:
Глобал комуникации

Техника: Масло на платно

Форматe: 34 cm x 23 cm

Стил: Реализам

Цена: 190 УСД


painting

Колекција:
Македонска традиционална куќа

Име: Домови на ридот

Донација од:
Макотекс Милениум

Техника: Масло на платно

Формат: 99.5 cm x 74 cm

Стил: Реализам

Цена: 590 УСДЦените не вклучуваат пакување и поштарина.

За повеќе информации испратете емаил на адреса: habitat@habitat.org.mk